Minusta

Olen graafinen suunnittelija ja monipuolinen visuaalisen alan ammattilainen. Olen valmistunut graafiseksi suunnittelijaksi Metropolia ammattikorkeakoulusta. Työskentelin suunnittelijana 2,5 vuotta Dog Design -suunnittelutoimistossa. Freelanceriksi siirryin loppuvuodesta 2015.

Olen suunnitellut yritys-, tapahtuma- ja näyttelyilmeitä, web-sivuja, lehtiä, kirjoja ja labeleita. Kuvituksia laadin vektorityyliin. Kuvausjärjestelyt ja sisällöntuotanto kiinnostavat myös.

Graafisena suunnittelijana olen tinkimätön laadun suhteen. Mielestäni ammattitaito on kokonaisajattelussa ja viimeistelyssä. Lopputyössäni tutkin, mitä ekologinen graafinen suunnittelu voi olla. Minulle tärkeää on palvella asiakkaita hyvin ja saankin siitä paljon kiitosta.

Asun Turussa ja minulla on kaksi lasta. Koska paikallisuus on lähellä sydäntä, se näkyy suunnittelussanikin: Turku-julistesarja ja Turku-joulukalenteri ovat kehittelemiäni tuotteita.


Palvelut

Graafiset ilmeet

Yritysilmeet: logo, typografia, väripaletti, graafinen ohjeisto, käyntikortit, lomakkeisto
Tapahtumailmeet: logo, some-sovellukset
Tuoteilmeet ja labelit

Markkinointimateriaali

Esitteet, ilmoitukset, julisteet, web-mainokset ja -bannerit

Julkaisugrafiikka

Kirjat, lehdet, esitteet, julisteet, postimerkit

Web

Web-sivut, uutiskirjeet, some-bannerit ja profiilikuvat

Kuvitukset


Asiakkaita

Aivoliitto, Design Forum, Grafia, Helsingin kaupunki, Helsingin yliopisto,  Inhan Tehtaat, Kansanvalistusseura, Kirkon Ulkomaanapu, Lahden Museot, Naantalin kaupunki, Naisten Pankki, NAL, Pure Media Company, Turun kaupunki, Turun ja Kaarinan seurakunnat, Vantaan seurakunnat, SPR

Johanna Hörkkö
Johanna Hörkkö
synt. 1984
Graafinen suunnittelija, medianomi 2014,
Metropolia Ammattikorkeakoulu /
Luokanopettaja, KM 2009, Turun Yliopisto
johanna.horkko(a)gmail.com
+ 35840 5838 901
Viisto Design Oy
y: 2728653-9

Grafian jäsen